management

Een groep deskundige en plezierige mensen vormt het dagelijks bestuur en zorgt ervoor dat Utrecht Company of Music de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen. Beleidszaken, marketing, communicatie, finance en projectleiding spelen daar een rol.

 

De zakelijke leiding is in handen van Michel van Dam. Hij heeft een warme belangstelling voor het muziekleven overgehouden aan zijn muzikale opvoeding. Michel is een ervaren manager, die in uiteenlopende management- en directiefuncties structuur heeft gegeven aan grote organisaties. 

 

Karel Demoet is samen met Giorgos Samoilis artistiek leider van Utrecht Company of Music. Hij is een Nederlandse organist, klavecinist en koordirigent.

 

Anne-Marie Rutgers, secretaris van Utrecht Company of Music, zingt al een leven lang in cantorijen van Utrecht. Naast haar loopbaan als universitair docent voor Farmacie aan de Universiteit Utrecht heeft ze veel ervaring met bestuursfuncties. 

 

Gert Jan Fritzsche heeft ruime ervaring met bestuur en met cijfers als ceo van een verzekeraar en zet zich hier in om de financiële huishouding op orde te houden.

 

Michel van Dam, zakelijk leider
Karel Demoet, artistiek leider
Anne-Marie Rutgers, secretaris
Gert Jan Fritzsche, penningmeester